Konservering

Jeg er uddannet Cand.scient.cons fra Det Kgl. Akademi – Inst. for Konservering, Grafisk Linje og har flere års erfaring inden for faget.

Bach.scient.cons 2016

Cand.scient.cons 2021

Jeg varetager mindre konseveringsopgaver inden for arkivalier, værker på eller af papir, fotografi, bøger etc.Dertil laver jeg udstillingsarbejde, bl.a. monteringer, tilstandrapport, ind og udtjek af værker,samt vejledning til materialevalg.

Kontakt mig gerne via kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller en konkret opgave.

Eksempler på opgaver:

Udstillingsarbejde såsom ind- og udtjekning samt montering af værker. Vejledning i forhold til materialevalg, montering, udstilling, transport og magasinering. Ind og udtjekning af værker. Stabilisering, planering og reparation af rifter i dokumenter, kunst på papir, grafiske tryk, fotografi og lignende. Hjælp til reparation og stabilisering i forhold til scrapbøger, fotoalbums, kollager m.m. Udstillingsarbejde; montering af værker og historiske genstande, samt viden om lysforhold og miljøpåvirkning. Gennemgang, registrering, emballering og tilstandsvurdering af enkeltværker og samlinger. Emballering af skrøbelige genstande. Reparation og konservering af bøger. Digital restaurering af fotografier og dokumenter. Retouchering af fotografier eller værker på papir.